Complete Misscarriage

minta doakan saya kuat semua ya mommies. baru balik dari hospital sebab semalaman perut sakit sangat memang memulas rasa contraction. insya Allah saya redha dengan anak syurga saya. terima kasih untuk 8w 2d kenangan terindah. sepatut due date 11/7/23 tapi Allah swt lebih sayangkan anak syurga saya. semoga semua ini ada hikmahnya. buatkan saya jadi seorang yg lebih sabar dan kuat insya Allah. jaga diri semua mommies! signing off 🫶🏻🫶🏻🫶🏻#firstmom #anaksyurga

8 Balas

Semoga Allah swt kurniakn rezeki yg berlimpat kali ganda selepas ni rezeki anak rezeki yg lebih baik insyaallah.Sabar pasti ada sinar d sebaliknya 💪🏻.Aamiinn

inshaaAllah ada rezeki lain nti... sy 6 bulan lepas kena cuci kandungan dah 10wk ...kandungan x menjadi dan x gugur... so kena cuci... skrg alhamdulillah.... 7wk

InshaAllah pasti ada rezeki yg lebih baik nanti sis.. banyak2 kan berehat dan selalu ada ngan husband

semoga dipermudahkan segala urusan awk .. insha allah pasti ada rzki yg lebih baik allah gantikan..

Takziah awak. Semoga awak terus kuat. Maaf nak tanya, awak ada any symptoms ke before ni?

2y ago

InshaAllah awak. Allah akan ganti yang lebih baik. Awak kuat. 🥰

Allah gantikan kehilangan dan kesedihan puan dgn yg lebih baik daripada sisi-NYA

InsyaAllah ada rezeki lain nanti. Sabar banyak2

Insha Allah ada rezeki yang lain nanti