Tendangan baby (kick)

Hi, minggu ke berapa kena start kira baby tendang? Saya risau. First time pregnant

9 Balas

28minggu bersamaaan 7bulan walaupun saya belum start kiraan tp saya gigih tgk org bila start kiraan baby start kick 😁 cuma blm faham untuk 10tendangan tu je

1y ago

Semoga dipermudahkan urusan kita bersama :)

I pun first pregnancy, 16w haritu dah start rasa then lepas dari tu kerap rasa dh, lain org lain waktunya sis, enjoy your pregnancy 😘

kandungan sy 18w dh rasa tendangan halus.. ni dh msuk 23w mkin kuat rasa tendangan

Mcm sy 18week dah rasa. Lain orang berbeza, ada lambat ada cepat 😊

Saya 19w dah rasa

28mgg

28ngg

28mgg

28w