Saya nak tanya

Minggu ke 7 memang cepat lapar kee?? Setiap saat lapar bila nk makn tkde mood

10 Balas

Samala..padahal dh mkn dh mlm mcm biasa..tp tgh2 mlm msti lapar balik..susah nk tido..perut dgn dada rasa xselesa bila xmkn..kenala masak nasi lauk telur tgh2 pagi baru boleh lena..

sama kita.. sy pun tgh alami.. jap2 lapar, sampai xtau nak mkn apa, kurangkn lapar sy minum air je. biar la kuat buang air kecil yg penting x balik2 mkn nasi 😂

saya pun sama, lapar lain mcm. Rsa tekak kering,mcm puasa pdhal bru makan. Nak ganti puasa pun fkir bnyk kali.

saya la tu. yang baby no 2 ni pesen ni pulak, rasa lapar manjang tapi bila makan nak muntah haha

sama dgn sy sis..mulut nie sentiasa nk mkn..hehe..tp selera mkn x brape ada..tekak pahit

sy skrg dkt 10w mmg hri2 lapa tgh mlm.bila lpr je sy mnum air msak.

Sy pun 7week mmg cpat lapar jugak dan mmilih mknan xsmua leh msuk

Samaa.. tapi kalau saya akan makan sikit2 untuk kurangkan loya

Kalau nk makn je rasa nak muntah tapi perut lapar

atas orang