Alahan mengandung

Minggu depan dah masuk trimester 2 tp hari ni dapat alahan baru kepala rasa berat jee seharian 😭 Normal ke tu ibu² ? Alahan mabuk loya masih belum hilang tp Alhamdulillah berkurang #firstmom #firstbaby

6 Balas

Next week pun sy start trimester 2. Skrg pun kepala rasa berat, kadang2 rasa mual pun masih ada.

1y ago

saya seharian duduk rumah atas kepala ada tuala basah sis . lagi cuaca terik lg berat rasa kepala . nak mkn panadol selalu mak saya kata tak elok