Alahan mengandung

Minggu depan dah masuk trimester 2 tp hari ni dapat alahan baru kepala rasa berat jee seharian 😭 Normal ke tu ibu² ? Alahan mabuk loya masih belum hilang tp Alhamdulillah berkurang #firstmom #firstbaby

6 Balas

sama dgn saya sis, dah nak masuk tri-2 tp makin pening kepala, muntah2 je dah kurang

1y ago

ya sis saya sampai basah kan kain kecik letak jee atas kepala rambut tu , bila kering basahkan lagi . kurang sikit .