Sindiran ke tu... Mentang2x aku selalu dalam bilik 🤣

"( Mil bercakap dngan biras perempuan ) jangan jugak malas-malas nanti baby lahir pun jadi malas macam mak dia rajin lah banyak-banyak!!! Heran aku tu pun bleh jadi yea... Bukan ka tu dari didikan kita sendiri anak jdi malas apoo kena mengena dngan bayi dlam kandungan nieh 😌, semua lah endk boleh ( minum sejuk tak boleh, makan sotong tak boleh, minum air kelapa tak boleh, tidur siang tak boleh, malas sikit tak boleh, ) Lepas pantang nnti pun blum tentu lagi bleh mkan mcam2x lagi2x klau baby menyusu badan berjaga siang dn malam lagi 🥲#NOHATE #JUST2SHARE #LOVE_FAMILYHUSBAND

13 Balas

nak buat macam mana majoriti org tua gitu laaa sis.. mak sy sendiri pon mcm tu ada je tak kena.. tapi sy diam kan saje buat tak tahu.. 😅

Mcm la mil n biras tu x pernah ngandung. Tah2 dorg lg teruk malas 🫢

sya pn suka dok dlm bilik..introvert mmg cmtu..xska org kcau sgt...