How Big is Your Baby When You Gave Birth??

Hi mga sis i just want to ask if how big is your baby when you deliver him/her last time i had my ultrasound jan. 11 @37weeks estimated weight nya ay 3k na kaya i'm a little bit worried kasi as much as possible gusto ng OB ko ng Normal delivery. I just want to lessen my anxiety na kahit na more than 3k sha kaya parin na i-normal. Thanks for answering in advance ?

1 Reply

Ako po 2.9kg pero parang sa UTZ mas mabigat yung estimate nya