maternity package

hello mga momsh Sino taga Cebu City dito nanganak ng hospital tanong kulang magkano ang maternity package C-section or normal salamat. sasagot mga momsh

1 Reply

Ako momsh. Bag.o lang ko nanganak sa Chong Hua last Friday. Ok ra ilahang package for normal delivery, medyo pricey ang CS.

4y ago

Ahm lagi momsh ka mahal ba diay C's man gud Kos akong permero basin ma C's nasad ko karong panganak I hope nga di lang Kay before sa akong panganak ang akong bill Kay 8k Raman to Taz gehangyo namo ang hospital maong 4k nalang among nabayran sa iligan lang ko nanganak before Niya lahi² baya taga hospital Kong mag public Gamay tengali akong mabayran Kay public Raman ko nanganak ato