breastfeeding to formula, bottle feeding

hi mga momsh. need tips po, para magustuhan ng lo ko ung formula or bottle feeding, ayaw nya sa bote and sippy cup, gusto ko na sya patigilin magdede saken since 2yrs old na sya. any formula milk din na mas ka taste ng breastmilk? #advicepls #1sttimemom #BreasfedBaby#FormulaFedBabies #bottlefeedingtips

12 Replies

My 2 year old takes Pediasure choco flavor for breakfast / after dinner. Water during meals. Fresh milk or full cream pag snack time. Yogurt drink minsan din snack. Pero he still prefers breastfeeding for nap times. Just let your toddler explore milk flavors and also have healthy snacks.

2y ago

my LO also drinks pediasure choco before bed time. try mo painumin using open cup mmy. same din dilemma ko with you before I found out cup lang pala gusto ni LO.