baby girl or baby boy?

Hi mga moms!!! Ask ko lang kung may idea kayo if baby boy or baby girl? I was so excited last saturday feb 29 2020 para s ultrasound and to know ung gender ni baby. Kaya lang sabi ni ob ayaw magpakita ni baby. Haha cant wait for another month my little one. ❤ 20 weeks and 1day. Ftm here. ?

baby girl or baby boy?
2 Replies

Girl wala naman lawit.. sakin kasi 16 weeks pa lang kita na po lawit

5y ago

Thank u for ur comment mommy. Ftm here kc. Most of my friends and officemates sabi baby girl. Sakin kc any gender basta healthy c baby. I just cant wait for the nxt ultrasound kc. 🤣😂