mommys

hi mga mommys . anu po mga needs dalin sa hospital pag manganganak na ?

6 Replies

For Mommy: - Sanitary pads/Maternity pads - Underwears - Going home outfit - Socks (optional) - Slippers - Nursing Bras - Bed pad For Baby - Booties/Mittens/Bonnets - Receiving Blanket/Swaddle - Going home outfit - Newborn Diapers - Baby Wipes Water based - Body Suits/tie sides - Bath towel Others - Extra utensils (Plate, spoon and fork, mug/water bottles) - Toiletries - Make up kit (optional) - Face towel/Bath towel - Pillow/Blanket (if allowed) - 70% Ethyl Alcohol - Cotton Balls - Tissue/Wipes - Charger/Powerbank Documents - Valid IDs - Philhealth MDR - Philhealth Contribution Record (from employer if employed) - Ultrasound and Laboratory records - Marriage Cert (if married)

documents-ultrasound, lab test results, dr.'s referral for mommy: daster/dress, towel, hygiene kit, utensils,maternity pads for baby: baby hat, mittens, booties, flanela, lampin, diaper, tie sides, baby beddings, baby wipes, alcohol

Usually Valid ID with Photo, Marriage Cert, Philhealth MDR, at kung merong insurance coverage... Nakita ko ito sa website natin, I hope makatulong din https://ph.theasianparent.com/mga-dapat-na-laman-ng-maternity-bag

baby dress, diaper, diaper bag, changer, bulak, alcohol, adult diaper or napkin kung normal delivery, panties, unan, kumot, pocket money.

Sana makatulong mommy

hope this helps 😊