Hospital bag

Anu-ano po ba mga needs na dadalhin pag manganganak na 🥰 Ty po SA MGA sasagot ❤️

1 Reply

Mothers Bag Pajama 2pcs Tshirt 2pcs Maternity dress 1pc Socks Adult Diaper pants 2-3pcs Maternity Pads✖️ Portable Bidet Safeguard Betadine feminine wash Alcohol Water Thumbler Slippers Jacket Toothrbush Toothpaste Phone charger Powerbank✖️ Money-Cash Face Mask Baby's Bag Newborn Diaper 15pcs Baby wash small Baby wipes Changing diaper spray Portable diaper changing pad After bites Cotton balls Cotton buds Baby oil Baby vicks✖️ 6set of clothes: Receiving blanket Boots/mittens if baru-baruan ang ipapasuot Bonet Frogsuit Burp cloth Hospital Folder: Mother and Father PSA Birth Cert. (Original and xerox) Mother and Father Valids ID (Original&xerox) Mother and Father Philhealth Marriage Certificate (original and xerox) Baby ultrasounds Lab Test result Baby Complete name Covid swab test result Others Paper plate✖️ Paper cups✖️ Plastic spoon/fork✖️ Electric kettle or Thermos✖️ Mineral water✖️ Snacks✖️ yan akin sis. Ung may ✖️ is kulang ko pa 😅