...list gamit para sa hospital

Mga mommy pahinge listahan na dapat dalhin kapag oras na manganak slmt.

1 Reply

Baby - 3-4 pairs ng bihisan (baro, bonet, booties, mittens) - 2 Pranela - Lampin/ Diaper - cotton balls, wipes - kumot - alcohol For You - bihisan mo ( Pajama, shirt, undies) - adult diaper, napkin - tuwalya - hygiene essentials (shampoo, sabon, toothbrush, toothpaste) - alcohol - kumot Additional - alcohol, faceask, face shield, wipes - charger - pagkain, inumin - documents (Ultrasound, Labtest, etc.), IDs, ballpen