Neck rashes (Part 2)

Hello mga Mommies. Thank you po for all your inputs and suggestions on my previous question. I went to pedia and was advised to use Drapolene Cream. Here's the result po. Is this alarming po? After almost a month, from pinkish na may umbok to flat white patches but nagspread out 😢 please help me with your inputs po, i'm kind of paranoid na. Should i consult with derma na po? Thank you very much PS. I'm a FTM and my baby is turning 2 months old po

Neck rashes (Part 2)
1 Reply

hmmm actually nung nagpahid din ako ng anti rash cream kay lo namuti din sya pero nawala din kalaunan. sa next check up ni lo pwede mo sabhin sa pedia

2y ago

ganyan din po nangyare sa baby ko in a past weeks . dapat po kase di nababasa ng lungad nya o milk ang lieg nya kaya nagkakaron nyan iwasan nyi din po pahidan ng wapes or mapadiin ang pag pupunas warm water lang po sa towel