A Blighted Ovum?

Hi mga mommies. I tested positive in pregnancy test last week, yesterday I got check by my ob. As per ultrasound and transvaginal, wala pa daw fetus or embryo, icheck daw ulit after a month. Is it possible that I’m having a Blighted Ovum? Thank you po sa mga sasagot. #pleasehelp

A Blighted Ovum?
2 Replies

ilang weeks na raw as per tvs? it could be you are on your early pregnancy. normally, it is recommended to go back after 2 weeks. makikita na si baby.

12mo ago

5 weeks and 1 day na daw po.