just moms

hi mga momies . ask ko laNg . normal lng ba sa buntis ang magsakiT ang kotokoto ? din wlay pnlasa sa mga pagkaon . ?

2 Replies

grabe ron akoa kaagi sa paglihi oi . d mbangbang . ang kotokoto nko morag kotkoton sa kasakiT .ikaduha nmn nko ni . pro sa first nko wla ko nglihi . wla ko kaagi aning suka .og mgsakiT ang kotokoto .

ag saunang nburos ko momie first 3 months halos wala gana sa pagkaon and pilian pod, i think normal rana

4y ago

ako pod sakit ako kotokoto huhu