essential needs

mga mii anong needs pag manganganak sa lying in? (documents, essential things)#1stimemom

2 Replies

Hospital Bag 1. Receiving clothes (including mittens, bonet & socks) and towel 2. Extra newborn clothes, mittens, bonnet & socks 3. Extra towel 4. Baby Essential Kit: Alcohol, cotton balls, wipes, oil, shampoo & Soap 5. Milk & Mineral Water 6. Maternity dress & towel 7. Toiletries & Slippers 8. Extra pillow Valid ID's Di ata nirerequire ang philhealth sa lying-in pero dalin nyo na lang din id nyo. Yun lang naman need. Sana makatulong 😊

2y ago

thankyou po🥰

1. GAMIT NG BABY INSERT BIGKIS 2. ALCOHOL, WIPES, BABY OIL 3, NEWBORN DIAPHER 4,DIAPHER NI MOMMY 5. PADS 6. XTRA CLOTHS NI MOMMY