Diaper recommendation ❤️

Hello mga mamsh! I am a first time mom and I need your recoms/advice/suggestions when it comes to diapers and wipes. 'Yong mga subok niyo na po talaga. Drop their pros and cons ❤️ thank you. 🥹

Diaper recommendation ❤️GIF
35 Replies

wipes- kleenfant, soondongi, pigeon, sweetbaby - for wipes opt for waterbased ones diapers- sobramg dami ng brands, best to find one that suits your budget and baby's skin brands you can check aside from the more commercial ones: apple crumby, toodlie baby, ultrafresh, rascal and friends, sweetbaby, playful, goo.n

i use pampers premium. taz naglalagay ako mustela diaper changing cream and mustela cleansing water no rinse every palit. so far never pa nagka rashes si baby. sa wipes naman. madalang akong gumamit kc bulak ang gamit ko and warm water. Huggies wipes ang gamit ko kay little one. mejo pricey pero makapal at mahaba sya

1y ago

rascals and friends - never nagkaron rashes si baby. huggies, mamypoko natry ni baby kaso nag rashes sya. i don't use wipes. as per her pedia kasi mas okay ang cotton balls na may warm water.

Wipes - unilove unscented. maganda sya for me and budget friendly naman Diaper - HAPPY PANTS gamit ni baby ko and never sya nagkarash dun and hindi din nagleleak overnight. sa pampers and EQ kasi nairita ang baby ko. so i think, depende din talaga sa baby mo mi. hiyangan din

I'm using Uni-Love diaper for my little one. So far, okay naman sya. Hindi makapal and okay sa skin ng little one ko. Nagtry ako ng EQ pero nagkarashes lang si baby kaya inistop ko na. Mas mura pati ang Uni-Love kesa sa EQ. 😁

1y ago

I'm using Uni-Love wipes din. Okay din sya sa little one ko. 2mos na naming gamit si Uni-Love.

Kleenfant diaper - manipis siya and soft. Absorbent din siya tapos may leak indicator. Mas mura din siya compare kay unilove, abang kalang sa lazada.

Eq water wipes and mamypoko for diaper. We tried pampers and huggies pero nagka diaper rash si lo. Mamypoko super absorbent

I use korean diaper. In fairness even if it is not branded the quality is the samw as the branded ones. ❤️

1y ago

mi may link ka po ng shop ?

we have tried eq, mamapoco, pampers, and unilove. pampers pinka-okay. we'll try huggies pag kasya na kay baby.

i use unilove diapers and unscented wipes, mas practical ang price but with same quality sa other brands.

mommy try nyo po itong rascal po trusted ang proven po sa baby ko https://c.lazada.com.ph/t/c.YKnI9v