Cloth Diaper Brand

Mga Mamsh, help po any recommended cloth diaper brand for my Baby Girl? Planning to buy via online po. (Shopee or Lazada?) Mas makakatipid na po siguro ako right? Sana may makapansin po. TIA. 😘🤗

Cloth Diaper Brand
1 Reply

Hi, I’m also new to cloth diapers, but I tried 3-4 brands already. Sa Shopee lang ako muna bumili and so far okay itry muna Alva Baby kasi mura and marami sellers. Try to also watch vlogs sa YouTube about it and join FB groups like CDAPH. Nag gather muna ko ng info then decided kung ano magwork samin and ano pasok sa budget at this time. Don’t buy a lot muna. Happy CD journey! ❤️