pregnancy

Mf gmbr ni agak kotor.... tahu tak kenapa blh keluar tanda mcm nie.... kandungan sy 7 weeks

pregnancy
16 Balas

Nurse tiada bagitau kah setiap temujanji di klinik...sekiranya Ada pendarahan terus pegi hospital...

Klu xda kuar ketulan darah.. Tdk payah risau... Tp klu mahu kepastian.. Jumpa doktor

Klu risau sgt bwklh pad tu pegi klinik. Sni xde dktr yg bertauliah 🙊

jmp doc sis. ni drh wrna gelap .. boleh jd normal boleh jd x normal .

better refer la dkter

G klinik lah