MCU Caloocan

Meron na po ba ditong nanganak sa MCU Caloocan? How much po nagastos nyo? I am planning manganak sa MCU Caloocan. I already asked my OB how much estimated should I prepare, she suggested to prepare at least Php80,000.00-Php90,000.00 for normal delivery and Php150,000-Php200,000 for CS. But since just estimated, I wanna know from someone who already gave birth there. Anyone? Thank you. #firstbaby #1stimemom #advicepls

2 Replies

Nagpapacheck up din ako sa MCU Caloocan, same price range ang sinabi sakin ng OB ko. May friend ako na nanganak sa MCU last June, gumastos siya ng Php 100K for induce delivery.

4y ago

Sino po OB mo?

as of 2021