soalan lagii hahhaha

mengandung ni kerapa dahaga ke gais? saya baru 7minggu 3 hari. doakan saya ye mommy2 sebab ahad ni baru nak pergi scan hehe

3 Balas

Sama.. 7w3d.. Dh scan sekali masa 5w.. Nk tunggu 8w baru pgi scan skli lg.. Lps tu booking buku pink🥰 semoga dipermudahkan ya.. Dh scan share sini boleh😘dh nmpk jantung bby ke?

4mo ago

kantung janin dah ada sis. tp doktor kata heart beat belum lagi. dia suruh scan lg 2 mggu. saya harap semua ok dan dipermudahkan 😭

betul sis. time sy pregnant pun, sy minum air masak 3l sehari, pastu asek kencing je 😆

Sama sis🤣 dahaga teruk .. mcm mana la bulan ramadan nt😂