Baby Scan Detail

Mengandung di usia 40+, scan detail sgt penting. Weekend baru ni buat di Sonobee Ultrasound, Jalan Berserah Kuantan. Alhamdulillah bby ok. Servis pun pada saya memuaskan berpatutan dengan harga♥️ #detailscan #sonobeeultrasound

3 Balas

Sy pun doc galakkn buat faktor umur lebih 35 dan ada Gdm. Alhamdulillah semua ok. Baby pun memang pagi tu time dia tidur. senang 20 minit je settle scan semua 🥰

21 minggu boleh tak buat detail scan?