Anak saya selalu bangun awal, bagaimana agar dia tidur lebih lama?

Memiliki bayi adalah seperti memiliki jam penggera. Kedua-duanya terbangun dengan bunyi, tetapi apa yang berlaku apabila bayi anda tiba-tiba bangun lebih awal? Jika bayi anda bangun terlalu awal, bermakna dia terlalu lama tidur atau kurang tidur. Bagi mengelakkan perkara ini berlaku, atur waktu tidur bayi anda. Link ke sleep tracker: https://community.theasianparent.com/tracker-tools/sleeptracker

1 Balas

mungkinnya terggangu cahaya atau bunyi atau tertidur terlalu lewat