Parents, korang tahu tak cara nak melatih bayi tidur?

Latihan tidur bererti melatih bayi anda untuk tidur tanpa bantuan dari anda. Tiada peraturan khas mengenai perkara ini. Namun, jika bayi anda berumur sekurang-kurangnya 4 bulan, maka masa yang sesuai untuk memulakan latihan tidur. Link ke sleep tracker: https://community.theasianparent.com/tracker-tools/sleeptracker

1 Balas

latihan tidur untuk bayi I bermula dari start aje biasanya I kan monitor berapa jam dia biasanya tidur dan berpelan sesi minum susu sebelum dia tidur so dia akan mengantuk dan menidur slps mkn