Masuk trimester ke 2 (4bulan kandungan)

Memang mula lenguh pinggang ke...lenguh betul rasa pinggang ni

5 Balas

sya pon sama sis. skit pinggang.. dduk lama. berdiri lama. kdang kaki skit..lengguh. masa x pregnant kaki x prnh lengguh. siap bole hiking. bila pregnant ni 1st baby. bdn kaki sakit😅

Sy sakit lutut.. Tak tahu la salah urat ke sbb kuat baring, kurang bergerak n berjalan.

yer .. saya pun sama . kerja pulak jenis berdiri lagi la buat rasa tak selesa

Sy lenguh2 kaki tangan suruh husband urut baru lega

Biasa tu sis.. Baby semakin membesar.. 😊