Alahan ibu

Memang kalau first moth pregnant akan rasa krem perut ke? Then setiap malam memang sakut pinggang dan rasa krem perut sampai tak tenang nak tidur#firstbaby #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

kalau ikutkan itu normal mommy, tapi memandangkan pregnancy journey setiap orang berbeza, ada ibu mengandung yg alami, ada yang tak alami. Semoga dipermudahkan urusan sepanjang pregnancy ni dan semasa nak bersalin nanti ye mommy. Aamiin 🤲🏻