tercungap-cungap

memang awal2 mengandung ni , nafas jdi pendek ke ? saya buat kerja skit dah tercungap2 .. also detak jantung mcm baru lepas lari marathon 😅#firstbaby #ingintahu

4 Balas

sama lah. sy masa awal2 dulu berjalan nak pergi dapur pon, sampai dapur tercungap2 tak cukup nafas sampai husb tengok pelik, padahal bukan buat apa pon 😂 skrg dah okay, cuma still rasa penat lah kalau buat kerja or berjalan.

2y ago

hahahaha sama la😂🤣

Samala, 1st baby juga and rasa mcm ni mmg dah kerap.. cepat penat, tapi tnya klinik kshtan bnda tue normal.. tpi klau dah terlalu, better pergi emmergency.. tkt asthma

Sy pon mengalami benda yang sama, ada pakar boleh jawab tak? Keadaan begini?

haah sis... mmg cmtu kot..cepat semput 😂