suke2 ajew hehe

mcmna eh nk tahu ciri2 jantina bby kita? jum share2 pengalaman masing2?

2 Balas

Klu sa selalu tegur kawan2 perggey.. Sa tgo muka mommy yg perggey itu seawal 2 bln atau 3 bln klu muka lawa ceria2 gitu baby boy.. Klu muka kusam2 x ada seri girls.. Da byk kli tegur semuanya btul 😍😍sa perggey 3 bln tya suami muka kita mcm mna dia kata kita naik muka seri2 wpun alahan teruk sa tya muka sa mcm mna dia kata x berubah mcm biasa seri2 sja conform boy😂😂

5y ago

Ok sis😍😍😂

Saya pregnant dua2 girl, asyik nk makan manisss sj.

5y ago

Iyaaa... Smpai dpt gdm lah. Hahaha