Golongan darah O

Mcm mne Ye? Nurse kate golongan darah O nie nanti bby kemungkinan kuning lama.. Darah O memang mcm nie ke? Harap Sgt bersalin nanti bby ok sihat tk kuning.. #seriusnanya #firstmom #ingintahu #firstbaby

11 Balas

byk kelas antenatal sy pun pergi byk bgtahu yg klau jenis darah O mmg akan kuning lama kebanyakannya. berapa kerat je yg ade rezeki kuning x lama. mcm kwn sy dia darah O jugak tp alhamdulillah kuning anak dia xde atau sekejap je