makan 6 bulan

mcm mna nk galakkn baby mkn sbb dia asyik uek jer lpas tue nk susu.#pleasehelp #advicepls #firsttimemom #AskTheExpert #firstbaby

1 Balas

baby 12 bulan ke bawah bg mkn utk pendedahan n fokus bljr mkn je. bukan utk mkn smpai kenyang. bawah 12 bulan fokus utama still susu. klau baby xnk xyah paksa. nnt dia jd picky. dia mkn sesudu je pun dah bagus. bg dia messy eating jugak biar dia boleh bljr mkn sendiri. 6 bulan pun mkn sehari sekali je. if dia x mkn pun xpe. bg dia pgg mknn tu explore n rasa sendiri. boleh pergi dkt ig Dr @amalinamohddaud to learn more