10 weeks pregnant

mcm mna nak tambhkan selera makan ye ? berat makin susut ?? ..

1 Balas

takde cara sis. makan je makanan apa pun yg boleh masuk. sy dulu boleh mkn laksa n tomyam jer. so hari² mkn yg tu je. berat turun 12kg. Masuk 22w baru ada selera dan boleh terima makanan lain. itupun berat statik je. tp 29w mula muntah² balik, berat turun lagi. tak tahu nak buat mcm mana. yg penting makan ikut masa & portion yg betul & minum air bg cukup.