Cara rawat baby sembelit

Mcm mna nak rawat baby yg sembelit??Baby bru hri ke 14,dan mnum ssu similac ##ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

cuba tukar Similac comfort pulak, cara untuk elak baby sembelit ni dengan cari susu yang sesuai, buat senaman basikal dan urutan i love you

Hari tu ada tgk dkt fb.. Doc ajar.. Urut tapak kaki baby supaya baby senang berak.. Mungkin juga susu tak serasi...

2y ago

Thanks kak..saya dah tgok video tu,Alhamdulilah senbelit ank dah ok