Ada tak mcm sy kena tinggal seminggu husband g kerja luar ?

Mcm mna korang atasi perasaan ? Yes dah tahu dia g keja cari duit tapi hati ni dah rinduu ? kali pertama kena tinggal setelah 1y lebih kahwin ? tak tahu nak tido malam ni mcm mana mesti menangis ? haihh mcm kena tinggal lama padahal seminggu je ? doakan sy , hari ni pertama dalam seminggu ? #33week4days #firstbaby

65 Balas

sy pjj dgn husband. before kawin, husband balik dua kali sebulan (ahad). now tiap2 weekend(still ahad je). and bila dia x dpt balik. mmg basah bantal. tp tulah. apa nak buat. punca rezekinya begitu fitrahnya. stay strong mommy.❤

sy prgnant first baby ..now bru 21 weeks..dah sebulan suami msuk training..no ws, no call, no fon...nant lpas hbis pantang bru suami hbis training..so alone lah skrg 😅..kdg x kuat jgak..tp demi baby..sado kan je la hati..huhu

sy pun kena tinggal juga. seminggu sekali atau dua je dengan suami. sy fhm sangat mcm mana rindu tu sis. tapi saya memang kerap kali contact dia dan dia pun faham walaupun dia busy. cuma mampu sabar je dan tahan rindu.

Sy pn kne tggal..suami berjauhan kerja blyr dri kndungan sblan lebih...kdngn sy skrg 3 bln .. Mse kndgn sy 7 bln nti bru dia balik tu pn mngkn smnggu je,kmdian g kje balik , thun dpn bln 2 sy nk brsalin bru dia balik

Pernah je mase awal2 kawen dulu . Terseksa dia, tuhan je tahu . Hari2 nangis dlm selimut 😂 tapi makin jauh, makin sweet . Hahha . Dh duk skali ni, Rindu pulak zaman pjj . Tapi taknak repeat lagi . Serik sis . Haha

Sya mengandung bru 4 bln..lpas tu suami kna msuk training pulapol dkt n.9..sya dkt penang..smgu suami prgi..mmg asyk menangis ja..skrng dh nk msuk 3 mgu...mmg asyk teringat ja..hmm..blh sya dptkn kata2 semangat..

Sy kne tgl 1bln suami tgl oprsi.. Sblm ngndung trsa gk sdih kne tgl..skrg lpas ngndung asyk2 igt suami, klu blh nk dia sllu blik..trsa rndu 2 len.. Sy pn bru je sthun kwen. Naluri istri n ibu len.. Snsitive sgt

walaupun sy dah biasa kena tggl sbb suami keje offshore tp rindu mngalahkn yg sedang bercinta kalo blh hari2 kami vc bila jumpa bkepit mcm belangkas 😂 lg2 skarang dah 33w harap2 baby kluar masa ayah nya cuti 😊

Bertabahla mommy. Skejap je seminggu tu. Rajin2 la kol suami 😊 Saya dan suami pjj. Dah la jauh, kena naik flight. Jumpa sebulan atau dua bulan sekali. Hari2 rindu. Kdg2 nangis sorg mlm2. Sedih 😓#33w2d

Sy mmg pjj dgn suami dri knal2 smpi dah kawin n smpi skrg..last jumpa awal raya haritu..nie nak jumpa balik..kna tunggu hujung tahun nti...tpi dah biasa..lgi pun sering ja berhubung jdi xda masalah..