Hb rendah

Mcm mna cara nk naikkan hb . Saya dh nk msuk 8 bulan hb ttap 10.1 . Nk mkn apa ya untuk naikkan hb . Tk larat ulang alik klinik.#SeriusTanya #bantujawab

22 Balas

try beli kayu sapang ubt tradisional tambah drah untuk ibu² hamil saya dri awl mngdung skrg 35week xprnh bwa 12😊 cari dekat tamu/pasar mesti ad Org jual

sebelum Raya haji last BP 10.9 . kene marah nurse . skali lepas Raya haji, hari2 masak dan mkn Daging Korban tu, checkup trus Naik 11.9 , Cuba la

Try makan jambu batu, buah naga merah, air limau kasturi. Elak minum kopi teh milo atau minuman coklat

sy pn mcm tu jga.sis bole try mnum peti ayam brands original.nurse yg suggest bole naik kn hb.

Saya tadi cekup baby alhamdulillah hb ok skg 34 week.. Y not try minum air pink guava..

Amalkan pati delima.. Masa nk makan ubat klinik bg tu mnum skli dgn jus oren..

try beli jus mamariam..membantu sgt..sy pon hb low 10.7 ..bru ni cek naik 11.5

kalau saya elok dengan jambu batu

Cuba mkn buah naga merah.. In Shaa Allah

sama saya pati delima gulsan hb 13.3