kencing kotor

mcm mana nk settle kan masalah kencing kotor #firstbaby #ingintahu #seriusnanya #1stimemom #33weeksOfpregnancy

12 Balas

Saya dulu kena kencing kotor,dalam masa 3jam minum air 2 L😩 azab jugak lah..tapi kencing yang ke 4 dah kurang sakit then terus menerus makin hilang dalam masa 6jam..tapi masa tuu saya minum air lebih 3L sehari tu & dah okay tapi esok tu saya minum ural sepeket..

saya pun last week sangkut kencing kotor ... and saya juga xboleh minum air masak jdi nk muntah ... so nurse bg tips suh makan buah tembikai ...pgnti air masak or ape2 buah yg juicy ... and tdi pergi check up alhamdulillah air kecing clear ....

bykan mnum air suam dan kuang kan mnum air manis..air suam tu kne isi botol besar 😅baru kcg ok

kena kuat minum air sis ,,Sya baru-baru ni msuk wad gara -gara kencing kotor 🥺🥺

i kena tahan wad sebab ni. mmg kurang air. xde selera mkn semua. xmasal

minum air kosong byk...barli n kelapa

mnum air bali suam sis

banyakkan minum air suam sis

Banyakkan minum air sis..

byk kan minum air masak