Pedih ulu hati

Mcm mana nk rawat bila terjadinya pedih ulu hati ya. Saya dh 3 hari sakit ulu hati x baik². Kejap sakit kejap x. Bila dtg sakit nye tu smpi terbaring je arr. Saya pregnant 19week.#pleasehelp

1 Balas

kalau sy, sy telan ubat gastrik je.. sy makan gaviscon. baru lega. kalau air panas ke apa ke mmg tak tahu keberkesanannya. kalau gaviscon tu makan sebelum nak makan nasi atau masa rasa pedih ulu hati. baru lah rasa nyaman

1y ago

sama sama sis 😊