tegangkan breast

mcm mana nak tegangkan breast balik ya? saya housewife duk rumah sorang jadi selalu braless sbb awal2 pregnant ada sakit2 breast. now perasan breast mcm dah kebawah pulak😭 boleh bagi naik balik ke?

2 Balas

Ooh boleh jatuh yaaa. Sama laa tak suka pakai bra sbb duk rmh

5mo ago

haah sbb saya perasan dia mcm dah touch dgn kulit bawah. terus saya tengok cermin. suami kata jatuh sbb berat tampung susu. tp kita tak selesa la tetek mcm tu hahaha tu gelabah sikit

lepas bersalin nanti boleh cuba exercise

5mo ago

sama2. lagipun time pregnant ni susu kita pun dah start proses. boleh cuba pakai maternity bra, at least ada la jugak bra untuk tampung b.