BERSALIN DI HOSPITAL KERAJAAN

mau tanya, bole dah suami masuk teman semasa dalam wad dari sebelum smpai selepas bersalin? #ingintahu #bantusharing #seriusnanya #firstbaby #1stimemom

4 Balas

Sebelum covid, suami boleh datang waktu melawat sahaja. Dan bergantung kepada hospital, boleh masuk wad bersalin untuk teman. Selepas bersalin, dia boleh datang untuk bantu kemas and bawa anak dan ibu pulang. Sekarang, kalau tak silap tak boleh suami masuk teman. Melawat pun saya rasa sebelum bersalin sahaja.

Tak boleh. Hantarnpm di pintu masuk je.. Dpt Masuk wad bila nk discharge je

Takboleh... masih lagi dalam pendemik covid...

tak