hb low

Masuk ubat hari pertama. Cucuk jarum dah sakit. Kadang-kadang bila ubat tu masuk pun rasa sakit. Demi mu anak.

hb low
19 Balas

Alhamdulillah hb sy dah naik masa jumpa doktor 7 bulan hari tu, kalau x rasanya mmg kena cucuk juga masuk ubat...sbb nurse & doktor kk kata makin turun je hb sy, masuk trimester 3 sy baru boleh telan ubat iberet..sblm ni segala jenis ubat semua x boleh terima😪, minum la dgn air oren sekali pun mesti keluar balik...skrg tgh tnggu hari je nak bersalin

Ubt ni laa rasanya doc bgthu...kalo minggu depan hb saya xnaik...kena masuk ubat ni😨😨😨...skrg saya masih xleh telan apa2 jenis vitamin...dah masuk 3rd trimester dh...risau plak saya...semoga dipermudahkan urusan sis...

sy pun next appoointment kalau xnaik juga lg doc ckp kena cucuk.. sbb hb sy 8.8 😪 sy dh msok 8bulan nii , redho je dahh .. sbb ubay smua dh telan xjalan jugaa.. kalau naik alhamdullillah ..kalau turun pasrah dh 😂

4y ago

try minum jus mamariam sis , insyallah hb boleh naik 😊

Saya baru habis buat...hb low..9.6 jer...mkn ubat dgan air oren pun xjadi apa...doktor pun pelik ubat mkn tapi hb xnak naik2...demi anak kita kena kuat...maklumlah anak first,37 weeks5 days

saya pernah masuk ubat sebab hb low terlampau , ada rasa ngilu sikit bile ubat masuk . takpe sis , kuat demi anak . ❤️

Sye pun hb low... Mkn iberet dh msuk 3 kotak... Aritu dh naik smpai 10.5...but now 9.8...dh 33 week skrg nie

Mcm ni rupenya kalau kene masuk ubt sbb hb low.. Semoga sis cpt pulih n dipermudahkan urusan k..

sy tengah warded tunggu pagi nanti nak kena masuk ubat jugak , hb drop paling low ni 7.1 😭

saya pn bru hbs masuk ubat..4 hri berturut2..xpa demi anak umi sanggup jnji sihat..

Oh. Baru tau kalau hb low sampai kena masuk darah