Heartburn di tekak

Masuk trimester 2, kerap rasa heartburn dekat tekak. Mmg normal ke? Mcm mana nak hilangkan ya#firstmom

2 Balas

Haah normal. Cara saya haritu makan sikit je tapi banyak kali atau pun kalau sis susah nak buat mcm tu makan gula-gula atau chewing gum.

1y ago

Betul memang sangat tak selesa. Saya trimester ke dua masih mual dan loya sama mcm trimester pertama huhu

Sama sis rse panas2 je .

1y ago

Dah cuba minum air pun tak jalan. Ada mommy sarankan makan gula2 or chewing gum. Boleh la kita cuba