Masih menantii

Masuk hari ni da delay period 9hari bila cek naik 1 line ? Sapew pernah mcmne ?? #bantusharing #pleasehelp #ttcsecondbaby

6 Balas

saya pernah. lepas tu period. kadang hormon tak stabil, buat delay period. sis tunggu je, lagi seminggu kalau tak period lagi, check semula. kalau negatif juga, boleh gi jumpa doktor minta check up

Sy aritu sebulan lbih baru naik double line 😅 tp sbb period sy xmenentu 2bulan sbelum prgnant.. lepas sebulan pun double line tu xterang mana tp still boleh nmpk la line tu..

Pernah delay period 2 month hahahah. Scan berapa kali scan dah. G jumpa doc pun byk kali dah. Pregnancy test takyah ckp almost hari hari test. Rupanya hormon je. Sbb tu tk period

kalau sya ,sya akan cek if sebulan sy x period paling bgus sbulan lebih😂sbb pernah cek delay brpa hari atau minggu tpi negetiv dan period lagi..

klu period awak regular, klu btol preggy n period da delay 9 hri, ptutnye upt da positive.. line pun terg.. mgkin awak ade msalah hormon kot..

period regular tak?

7mo ago

klu regular knape awk?