TOLONG BAGITAHU SAYA PREGNANT

Masih tak percaya ni 😭 1tahun lebih ttc. Pastu kalau betul pregnant ni, apa langkah setrusnya? Kalau betul kiraan saya, ini week 4. Boleh trus pergi klinik ke kalau week 4? #1sttime

TOLONG BAGITAHU SAYA PREGNANT
5 Balas

sy scan kemarin bru 4Weeks 7day , nampak kantung sja.. sis pegi 7/8weeks yaa jaga dri baik2 buat msa ni, jaga pergerakkan jgn lasak2 dn jgn buat kerja berat2, jaga makan 🥰 semoga kndgn sis baik2 sj

2y ago

InsyaAllah tq sis atas nasihatnya 😊

tahniah sis...kalau 4 week awal lgi scan pun xnmpak lgi.. mungkin dlm 5-6 week dh bole scan

2y ago

baik pegi weeks 7 ke atas. sbb mostly suggest mcm tu. dr sy pon suruh dtg semula weeks 7. awal sgt nnti x nmpak. so sy decide pegi weeks 8 je boleh tgk baby besar sikit in shaa Allah. 🤗

boleh je nak pergi klinik, tp seeloknya after 7 weeks nanti boleh nampak janin terus

Biasa kalau betul2 nmpk 8 weeks, kalau scan awl tkt tk nmpk nnti mommies risau

tggu 8 weeks la bru pg klinik...sbb kalau skrg nie kecik lagi...