sapa ada pengalaman bersalin di hrpz baru2 ni

masih padat ke wad lepas bersalin skrg ? last masa anak sulung g maso covid ..wad mmg penuh ..suami boleh melawat ke ? atau org lain ke. .boleh melawat jugak ke ?

2 Balas

kalau hosp area sy,suami boleh masuk LR. awal² lg nurse tanya sy nak suami temankan dlm LR atau tak. tp sy tolak sebab suami kena jaga anak kami 2 org. masa melawat pun balik mcm dulu,2 org sekali masuk,dan bawah 12th tak dibenarkan masuk wad.

Hi sis. Nak tanya pengalaman bersalin yg latest di hrpz. Sy firstmom, duk nerves nk bersalin di hrpz..ok ke semua?