39 minggu 6 hari

Maseh belom ada tanda2 nak melahirkan..ada tips tak...sekarang ni ada keluar lendir..tapi takde darah takde warna coklat...kalau tak kena serah diri 27.07.2023 ni..due Sya 22.07.2023

4 Balas

Saya bersalin 4 hari lepas due date. Saya byk main yoga ball. 2 hari lepas due date baru turun tanda darah. Sabar ye sis, bykkan berdoa.

jalan itik. ketuk ketampi. byk berjalan. bykkn bersama suami. buat urutan perineum. bykkn berdoa

sy due 19/7, serah diri 25/7.. mmg rasa stress kn bila baby takmo kuar ni😅

Sama sis sya pun dh 39w6d belum ada tanda lagi