Ada petua x mama² semua, ank sy naik biji² halus kat muka, utk hilangkan camna ya,baby baru 17 hari

Masalah biji² merah dimuka

Ada petua x mama² semua, ank sy naik biji² halus kat muka, utk hilangkan camna ya,baby baru 17 hari
11 Balas

blh cuba mandikan dgn susu ibu. mix dgn air mandian dia. baby sy pun mcmni jga masa 2 3 mgu lps lahir. sy lapkan muka baby guna air sejuk dan mandikan dgn breastmilk. sy elak guna apa2 product jga (shampoo,cream etc).