Assalamualaikum.. Hi mommy, Boleh share usia kandungan berapa week ya boleh buat buku pink di KK.

Masa yang sesuai buat buku pink 🌸#bantusharing #ingintahu #infopengetahuan

2 Balas

sebelum 12w . lepas dari tu, redha je la kena marah atau kena bebel. saya gi time 8w untuk ambik tarikh appointment buka buku. tarikh appointment masa kandungan saya dah 12w . ikut kekosongan di kk atau ikut tarikh dorang kasi

2y ago

❤️❤️❤️

8-12w https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟