ada tak momy2 yg mcm saya berjauhan dgn suami?

masa mula2 berjauhan tu okay ja tapi dah dkt 2bulan nak setiap hari gaduh fikiran tak tentu😭 nak hampir hari lagi ya allah mmg rasa nak dengan suami je... sakit sorg2 p klinik sorg2 mmg jadi kusut smpai kena kt suami😭 apa lagi baru tau cik suami tak dpat balik awal sblum brsalin sebab ada tugas bila nak bersalin baru org atasan dia bagi balik😭 sedih nya tlg bagi smngat mcm mana nak jadi sorg ibu yg kuat!😭#ingintahu #firstbaby

7 Balas

Saya pjj dgn suami dri awl kawen smpai dah nk beranak ni. Rasa dah biasa. Kdng2 ada lah rasa rindu kt suami kdng2 rasa biasa. Dtg mood nk suami sedih lah kjp esok ok semula. Bila suami balik. Kdng2 saya pegi je kk sorang2. Sbb dah terbiasa sorang2. Nk bermanja mcm wife lain time pregnant tu entah ahh. Tak dpt merasa sgt. Bila disuruh urut kaki baru buat. Suami pegang belai perut ada lah jgk. Saya teringin sgt nk dgr suami bercakap dgn baby smpai saya paksa dia. Tapi tak dibuat pun. Tgk lah dah bersalin ni mcm mne layanan dia kt saya dgn ank. Harap rasa lah bahagia mcm pasangan lain 🙂

12mo ago

sabar ya sis.. setiap org lain2 duggan sy pun kdg2 rasa mcm tu bila berjauhan vc dgn dia kita cerita apa kdg2 dia tak layan smpai sy tkde mood ..last2 bila sy cerita psal pregnant ni prlu kasih sayang apa baru nak okay.. sebab kita ni terbawa2 emosi ...sy pun tk kisah ddk pjj skrg tapi masa skrg ni mmg nak perlu kasih sayang... semoga kita kuat hdp apa yg kita rasa tau🤲🏻🥰 dan semoga allah permudahakn urusan bersalin awak nanti🥰