ada tak momy2 yg mcm saya berjauhan dgn suami?

masa mula2 berjauhan tu okay ja tapi dah dkt 2bulan nak setiap hari gaduh fikiran tak tentu😭 nak hampir hari lagi ya allah mmg rasa nak dengan suami je... sakit sorg2 p klinik sorg2 mmg jadi kusut smpai kena kt suami😭 apa lagi baru tau cik suami tak dpat balik awal sblum brsalin sebab ada tugas bila nak bersalin baru org atasan dia bagi balik😭 sedih nya tlg bagi smngat mcm mana nak jadi sorg ibu yg kuat!😭#ingintahu #firstbaby

7 Balas

Saya pon sama mcm momy. Pjj skrg dah 36weeks. Ni suami pulak kene pergi kursus selama 2minggu akn dtg. Selalu risau kalau tiba2 bersalin time suami tgh kursus. Doa byk2 supaya allah mudahkan urusan untuk bersalin nanti supaya suami ada disisi untuk teman. Semoga kita semua kuat ya mommies 😍

12mo ago

aamiin😍😍sama la sis.. suami saya pun skrg ada kawad brpa bulan tulah jadi sedih padahal sblum dia hntar kg okay je🤭 tapi biasalah sbb terbawa2 tu yg jadi mcm ni hihi.. semoga allah permudahkan urusan kita nanti ye sis aamiin🤲🏻❤️