DPO 11 after on clomid and cucuk hucOg

Masa Dpo 7 bdn start tk selesa, panas dingin.. mual2, perut cramp.. pening kepala, mulut rasa pahit selepas mkn manis tak smpai 5 mnit dah strt balik pahit smula.. rasa nk mkn msm2 sbb tergnggu dgn lidah yg tk sedap ni smpai hari ni Dpo 11 still sama but perut cramp tu hilang lepas minum lemon suam. Test upt still negative 😩. Ttc 2+y doakan sya berjaya bulan ni tuk hamil yg sehat dan selamat 🤲🤲🤲#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

sy pon on clomid sbb ada pcos.. after 3 circle mkan, alhamdulillah lekat yg ni..

5mo ago

aaminnnnn.. sy doakan sis moga ada rezeki slps ni

Allahumma Aamin awk..moga kita sama2 berjaya pregnant tahun ni🤲

5mo ago

Amin aminnn 🤲🌹☺️

semoga ada rezeki ya

5mo ago

😩 blm rizky lagi.. ni day 1 period 😥😥

sama sini ..